Emma flyttar till Sverige!

Från och med september 2022 så kommer Emma Larson att finnas som tränare och instruktör på Smådalarö Islandshästar! Emma är examinerad hästtränare, unghästtränare och ridinstruktör från Hólar University Collage.

Emma har arbetat i många år hos kända tränare i Sverige och på Island som har gett henne stor erfarenhet av att träna många olika typer av hästar på alla nivåer. Emma är även en erfaren tävlingsryttare med bl.a. SM-guld i GDY 2014 och 2015.

Emma kommer att erbjuda träning, inridning, vidareutbildning och försäljning av hästar, samt kurser och lektioner.

IMG_1231

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>