Stamtavla

Lómur är efter hingsten Krákur frá Blesastöðum 1A och undan stoet Þerna frá Arnarhóli. Krákur är bedömd med 9,5 för tölt och 9,0 för galopp, vilja, form under ryttare och långsam tölt. Krákur är far till många högt bedömda hästar, däribland Skíma frá Kvistum. Farfar till Lómur är Töfri frá Kjartansstöðum som är bedömd med 9,5 för tölt, långsam tölt, galopp och form under ryttare och 9,0 för vilja och långsam galopp.

Lómurs mor, Þerna frá Arnarhóli, har idag 17 registrerade avkommor. 15 av dessa är totalbedömda varav 13 i första klass. Þerna är mamma till Draupnir frá Stuðlum som är bedömd till 8,88, varav hela 8,97 för ridegenskaper. Þerna är även mor till Spaði frá Stuðlum, som har en totalbedömning på 8,73 varav 8,87 för ridegenskaper. Lómurs mormor, Vaka frá Arnarhóli, är bedömd med 9,5 för form under ryttare och 9,0 för tölt.

stamtavla_2

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>